16/07/2024

Se pregateste un nou transport catre Ucraina

1 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti pregatesc un nou transport cu ajutoare catre Ucraina.
”Din ce aud ca spun oamenii, la stiri nu mai sunt noutati despre razboi. De parca n-ar mai exista. In schimb, colaboratorii nostri din Ucraina ne spun si ne trimit dovezi de altceva.
Vieti rapuse in fiecare zi, sange nevinovat, drame si despartiri dureroase. Am avut azi la sediu doua familii de refugiati cu copiii care ne-au ajutat sa pregatim transportul de maine spre Ucraina. Trimitem medicamente si alimente, paturi si mancare de bebelusi primita special pentru zonele de razboi.Va spun drept, nu mai sunt resurse pentru Ucraina. Empatie tot mai putina. Din ce auzim, e multa nevoie inca de lucruri esentiale: alimente, lanterne, scutece.
Si cel mai mult, e nevoie de o interventie divina sa opresca razboiul diabolic care a luat atatea vieti. Ne rugam! Si facem cat putem!

P.S. Ne-am bucurat azi la sediu impreuna cu voluntarii. Adultii pregateau pachete cu alimente, copiii se jucau. Ne-am bucurat de pace, de liniste pe cerul romanesc. Ne-am rugat pentru cei care nu-si permit acest lux.
Daca vreti sa contribuiti cu ceva, cu orice, pentru cei din Ucraina, primim donatii in conturile noastre cu mentiunea Ucraina”, a transmis Magda savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei din micul orasel vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.