24/07/2024

O noua editie a actiunii intitulata „Noaptea Muzeelor

1 min read

Conducerea Muzeului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui este mobilizată în vederea organizării activităților, care vor avea loc în cadrul evenimentului „Noaptea Muzeelor”, ediția cu numarul 14. Actiunea va avea loc sâmbătă, 14 mai și va fi organizată alături de Consiliul Județean Vaslui și Primăria Vaslui. Activitățile evenimentului se vor desfășura pe esplanada din fața muzeului și în interiorul instituției, între orele 17.00-24.00.
Este așteptată o participare sporită a vasluienilor la activități, comparativ cu anul trecut. Dacă în anul 2020 „Noaptea Muzeelor” s-a desfășurat online, din cauza pandemiei de coronavirus, în anul 2021 s-a reușit organizarea evenimentului. La editia de anul trecut au participat mii de persoane. Manifestarea reprezinta un eveniment complex, cu multe expoziții, concerte și concursuri.
Sunt organizate evenimente în aer liber și concerte apreciate de publicul prezent. Pe lângă momentele artistice și culturale va avea loc și un concurs intitulat „Detectiv peste timpul istoric”, ajuns la a II-a ediție, care presupune identificarea de către vizitatori a unui obiect din expoziția de bază, amplasat la o altă secție decât cea de care aparține. Câștigătorul va fi premiat prin tragere la sorți. Participarea la activitățile organizate în cadrul manifestării este gratuita.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.