24/07/2024

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

2 min read

Polițiștii din cadrul Birolului de Investigații Criminale Bârlad au reținut un bărbat, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bârbat, în vârstă de 32 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, fapte comise în municipiul Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, în data de 30 aprilie 2022, bărbatul de 32 de ani, ar fi pătruns, în incinta unei societăți comerciale, din municipiul Bârlad și ar fi sustras mai multe bunuri.
De asemenea, cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 32 de ani ar fi pătruns în data de 23 aprilie 2022 în incinta altei societăți comerciale, tot din municipiul Bârlad, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.
În data de 06 mai 2022, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului în vârstă de 32 de ani, unde au fost găsite mai multe bunuri care fac obiectul cercetării, dar și mai multe materiale pirotehnice și un pistol de tip airsoft.
În urma probatoriului administrat, poliţiştii bârlădeni l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.