16/07/2024

POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI AU REȚINUT PATRU BĂRBAȚI

2 min read

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, efectuează cercetări față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, toți din comuna Albești, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 25 aprilie 2022, ora 19:51, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, cei patru bărbați s-ar fi deplasat în localitatea Idrici, comuna Roșiești, județul Vaslui, la locuința unui bărbat în vârstă de 26 de ani, unde au pătruns, fără drept, în curtea locuinței și ar fi distrus geamul de la ușa de acces, agresându-l.
Totodată, din cercetările efectuate a reieșit că, aceștia s-ar fi deplasat la un local de alimentație publică, din aceeași localitate și, pe terasa localului, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitate.
Ca urmare a agresiunilor, ambele victime ar fi suferit vătămări corporale care vor necesita 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.
În cursul zilei de astăzi, 27 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei patru bărbați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.