16/07/2024

Alti trei jucatori la CSM Vaslui

2 min read

Echipa masculină de handbal CSM Vaslui a perfectat patru transferuri pentru editia viitoare de campionat. Daca de sosirea interului stanga maxim oancea v-am anuntat deja, acum suntem in masura sa va prezentam si celelalte trei achizitii.
Cel de-al doilea jucator sosit este internaţionalul ucrainean Vladislav Kobzii (23 ani), care evoluează tot pe postul de inter stânga. El vine de la HC Victor Stavropol, echipă aflată pe locul 3 în Rusia. Victor Stavropol ar fi trebuit să joace în sferturile Cupei Challenge cu Minaur Baia Mare, însă EHF a decis excluderea echipelor ruse şi belaruse din competiţiile internaţionale. O altă achiziţie o reprezinta pivotul Bogdan Păunescu (27 ani), originar din Călăraşi, care se află în prezent la echipa CSM Alexandria. El a mai evoluat la Dunarea Călăraşi, CSM Buzău, CSM Bacău şi CSU Suceava. Păunescu a fost convocat la echipa naţională de seniori a României, fiind monitorizat de selecţionerul Xavier Pascual.
Şi Rareş Păunică (34 ani) va evolua din vară la CSM Vaslui. Extrema stânga vine de la CSM Bacău, după ce a fost vicecampion naţional, în două rânduri, cu Ştiinţa MD Bacău. CSM Vaslui ocupă, in prezent, locul 8 în Liga Zimbrilor, după 23 de etape, cu 28 de puncte. Din actuala editie de campionat au mai ramas trei etape in care elevii pregatiti de Gabriel Armanu vor intalni Poli Timisoara si HC Buzau, in deplasare si CSM Bucuresti, pe teren propriu.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.