24/07/2024

Jandarmii vasluieni la datorie pe perioada Sărbătorilor Pascale

2 min read

În perioada 22 – 25 aprilie, Jandarmeria Vaslui va asigura măsurile de ordine publică la toate evenimentele ce vor avea loc în spațiul public pe raza județului Vaslui, iar prin măsurile pe care le-am pregătit vom avea grijă ca fiecare cetățean să petreacă perioada sărbătorilor în condiții de siguranță.
În această perioada peste 200 de jandarmi vor fi la datorie și vom intensifica măsurile de patrulare în zonele aglomerate pentru prevenirea faptelor care aduc atingere normelor de conviețuire socială.
În noaptea de Înviere, alături de polițiști, polițiști locali și pompieri, vom asigura măsurile de ordine, pe timpul oficierii slujbelor religioase, în zona lăcașelor de cult din localitățile Vaslui, Bârlad, Huși și Negrești precum și în zona mânăstirilor Florești, Moreni, Mălinești, Movila lui Burcel și Bujoreni.
Pentru prevenirea apariției unor situații conflictuale de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, recomandăm cetățenilor:
-să manifeste înțelegere față de măsurile luate de forțele de ordine și să coopereze cu acestea;
-să adopte un comportament civilizat;
-să respecte indicațiile jandarmilor;
-dacă sunt însoțiți de copii, să ii supravegheze cu atenție;
-să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.
Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui urează tuturor celor care sărbătoresc în acest weekend Învierea Domnului, Sărbători liniștite cu pace și bucurie!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.