19/04/2024


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/gazetade/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

23 ???????-???? ??????????????? ??? ????̂???

1 min read

???? ????????̆ ? ??̆??̦?? ?̦? ? ??????????? ?? ????? – expoziție aniversară realizată de bibliotecarele de la Sala de împrumut la domiciliu pentru adulți, cu documente din colecțiile sălii.
Ziua de 23 ??????? este o zi aparte, când se celebreaza cartea, scriitorii, editorii, librarii, bibliotecarii, cititorii și pe toți profesioniștii aflați în slujba cărții.
Sărbătorită din 1996 ca ???? ????????̆ ? ??̆??̦?? ?̦? ? ??????????? ?? ?????, această zi marchează simbolic nașterea și moartea scriitorilor ??????? ?ℎ?????????, ?????? ?? ?????????, ?̦? ???? ????????? ?? ?? ????, și promovează cartea și bucuria lecturii prin activități, precum: concursuri, dezbateri, lecturi publice, expoziții, donații de carte ș. a.
Sărbătorită din 2005 și ca ???? ??????????????? ??? ????̂???, această zi este un semn de recunoaștere publică a prestigiului unei profesii de o importanță deosebită pentru cultura națională.
La Sala de împrumut la domiciliu pentru adulți din cadrul Bibliotecii Judetene ”Nicolae Milescu Spatarul” a fost realizată expoziția aniversară 23 ??????? – ???? ??????????????? ??? ????̂??? ???? ????????̆ ? ??̆??̦?? ?̦? ? ??????????? ?? ?????, cu documente din colecțiile sălii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.