16/07/2024

Apel umanitar-Casa arsă înainte de Paști!

2 min read

Un caz deosebit ne-a fost prezentat de membrii asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.
”Un incendiu devastator a distrus în totalitate casa în care locuiau membrii familiei Pădurean, doi adulți și doi copilași minori cu vârstele unul de 3 ani și o fetiță de doar 3 luni, din satul Belzeni, comuna Dragomirești, județul Vaslui..
Nefericitul eveniment s-a declanșat acum 5 zile. În plină zi, focul de la bucătărie, lăsat nesupravegheat, s-a extins asupra bunurilor din casă. Fiind ziuă, locatarii s-au putut evacua. Au rămas fără bunuri, fără nici un act….
Ni s-a solicitat sprijinul și ieri, 17.04.2022, ne-am deplasat la fața locului. Cu această ocazie le-am dus bunuri pe care le aveam în stoc: hăinuțe, încălțăminte, bunuri de igienă personală, pilotă, lenjerii, perne, alimente și dulciuri.
În acest moment victimele incendiului locuiesc la bunicul din partea tatălui. Va fi nevoie să-și construiască un nou adăpost. Cei care doresc să-i ajute îi găsesc la domiciliul Pădurean Săndel în satul Belzeni, comuna Dragomirești, județul Vaslui.
Date de contact: Pădurean Lorena, mobil: 0753180566
Persoanele fizice pot face donații în contul deschis pe numele PADUREAN LORENA ELIZA
RO80RNCB0503172522830001 deschis la BCR.
Firmele pot face donații în contul alocat de Asociația „SOLIDAR”, CUI 32379418:
IBAN: RO41BTRLRONCRT0225705503, deschis la Banca Transilvania. Precizați: Cazul Pădurean.
Pentru că este Săptămâna Patimilor, vă invităm să adresați un mesaj de încurajare acestei familii greu încercate! Și dacă este posibil, un sprijin material ar fi deosebit de util, fie direct, fie prin intermediul Asociației „Solidar”, a transmis Ionel Popa, cel care conduce activitatea asociatiei umanitare din municipiul resedinta de judet.

(„Nici un gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar”-Aesop)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.