24/07/2024

JOS PALARIA IN FATA POLITISTILOR VASLUIENI!

2 min read

CADOURI DE LA POLIȚIȘTI PENTRU COPIII CENTRULUI PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ NEGREŞTI

Ca în fiecare an, polițiștii vasluieni au împărţit cadouri copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești. Centrul se află sub ocrotirea Inspectoratului de Poliţie Județean Vaslui încă din anul 1990, copiii fiind vizitați în perioada marilor sărbători religioase. Nici această primăvară nu a constituit o excepție, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Negrești primind vizita reprezentanților Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, care au adus în dar articole sportive, produse electronice și dulciuri.
Anul acesta cadourile au ajuns mai devreme la Negrești, întrucât în perioada 15 aprilie–2 mai elevii centrului sunt în vacanță, iar Sărbătorile Pascale îi vor găsi pe copii acasă. Cadourile au fost oferite celor 130 de copii de către reprezentanți ai polițiștilor, în numele tuturor cadrelor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. Aceştia au contribuit benevol, ca în fiecare an, pentru a le insufla acestor copii un strop din bucuria Sfintelor Sărbători de Paști.
Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, Biroului de Siguranță Școlară precum și cei ai Poliției Orașului Negrești au derulat și activități cu caracter educativ și au prezentat beneficiarilor centrului mesaje informative, potrivit vârstei şi nivelului acestora de înţelegere. Cei mici au aşteptat cu entuziasm sosirea Iepuraşului, iar drept mulţumire, au prezentat un program artistic având ca temă Sfintele Sărbători de Paşti. Reprezentanții polițiștilor vasluieni au primit în dar felicitări lucrate de copii, sub îndrumarea profesorilor coordonatori.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.