24/07/2024

O NOUA ”ISPRAVA” MARCA ”SOLIDAR” VASLUI

1 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui au mai”rezolvat” un caz.
”Acum aproape o lună am întâlnit un caz umanitar care ne-a atras atenția, în satul Pupezeni, comuna Bălășești, judetul Galați. Este vorba despre familia Lucica Munteanu, care crește, singură, 4 copilași cu vârste cuprinse între 3,6 ani si 14 ani. Tatăl copiilor a decedat, recent, în urma unui infarct. El era cel care producea un venit. Între timp singura sursă de venit o reprezintă alocațiile copiilor. Impresionați de situația copiilor am revenit ieri, 10.04.2022, producându-le o mare bucurie!
Cu ajutorul doamnei Claudia Gruia, din București și a domnului Laurian Graef, din Germania, oameni minunați, cu suflet deosebit, am reușit să le ducem o donație consistentă constând din: haine, încălțăminte, pilotă, produse de igienă personală, alimente, dulciuri și jucării. Au făcut deplasarea voluntarii Aura Ifrim, Ciprian Malasanciuc, Antonela și Ionel Popa.
O surpriză deosebită ne-au făcut-o copiii de vârstă școlară care au ținut să ne arate diplomele obținute la învățătură! Ne-am propus să revenim pentru că această familie merită sprijinită!”, a transmis Ionel Popa, cel care conduce destinele asociatiei vasluiene.

„Ceea ce facem e doar o picătură într-un ocean, dar fără acea picătură, oceanul ar fi mai mic” (Maica Teresa)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.