24/07/2024

POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI AU REȚINUT DOI BĂRBAȚI PENTRU
SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE DISTRUGERE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

2 min read

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au reţinut doi bărbați, domiciliați în comuna Zorleni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 54, respectiv 48 de ani, ambii din localitatea Popeni, comuna Zorleni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 4 aprilie 2022, ora 21:15, cei doi bărbați ar fi lovit cu obiecte contondente un autoturism, proprietatea unui bărbat în vârstă de 20 de ani, din aceeași localitate, care se afla parcat în fața unui spațiu de alimentație publică.
Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 lei.
În data de 6 aprilie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi, 7 aprilie 2022, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a celor doi bărbați.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.