Wed. Jan 19th, 2022

Jandarmeria Vaslui, la ceas de bilanț!

1 min read

Astăzi, 13 ianuarie a.c., la sediul unității, în sistem videoconferință s-a organizat și desfășurat Evaluarea activității și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, în anul 2021.
Activitatea s-a desfășurat în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare, în prezența domnului Onofrei Daniel, prefectul județului Vaslui și a reprezentanților structurilor MAI din județ.
Din partea conducerii Jandarmeriei Române a fost prezent în videoconferință domnul colonel Trășcălie Lucian, șeful Direcției Logistică din cadrul Inspectoratului General.
Inspectorul șef al I.J.J. Vaslui, colonelul Păvăloaiea Gheorghiță, a prezentat raportul sinteză al evaluării activităților pentru domeniile de activitate din cadrul inspectoratului, rezultatele obținute în anul 2021, iar la final, obiectivele, sarcinile și atribuțiile, precum și prioritățile pentru anul 2022.
Anul 2021 a impus adaptarea misiunilor și a eforturilor instituționale, în funcție de măsurile stabilite ca răspuns la amenințările de ordin epidemiologic în perioada de prelungire succesivă a stării de alertă iar activitatea desfășurată a urmărit îndeplinirea obiectivelor planificate, executarea cu responsabilitate și profesionalism a misiunilor și atribuțiilor specifice, inclusiv adoptarea unor măsuri instituționale pentru gestionarea eficientă a pandemiei de COVID-19.
Astfel, în anul 2021, pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică structurile operative ale Jandarmeriei Vaslui au executat un număr de 10832 de misiuni specifice

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.