Wed. Jan 19th, 2022

Pescarii și vânătorii din județ au activitate

1 min read

Membrii pescari ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Vaslui au unde să își petreacă timpul liber. Asociația a contractat zone întregi de pe râurile care tranzitează județul, iar pescarii au unde să se recreeze și să prindă pește. Contractele vizează 190 de kilometri de pe râul Prut, între localitățile Drânceni și Cârja, și 165 de kilometri din râul Bârlad, între punctele Băcești și Tutova, la limita sudică cu județul Galați.
In aceste zone s-au făcut populări ritmice cu puiet de pește, astfel încât membrii pescari au unde să se delecteze în cele două bazine de pescuit. Pe lângă cele două râuri, unde pescarii se pot recrea, și vânâtorii au la dispoziție 27 de fonduri de vânătoare care sunt administrate de AJVPS Vaslui.
Pentru asociația vasluiană 2021 a fost un an bun, mulțumitor, insa nu deosebit de bun. Vânătorii și pescarii s-au putut delecta în fondurile de vânătoare și bazinele de pescuit de pe cele două râuri. Tot anul trecut au fost realizate recolte bune la specia căprior, care are efectivele în creștere. Astfel, la specia căprior mascul au fost două trofee, evaluate și au un punctaj de aur. Recoltele au fost făcute în fondurile de vânătoare de la Coștești și Negrești.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.