Wed. Jan 19th, 2022

BĂRBAT REȚINUT DE POLIȚIȘTII BÂRLĂDENI

1 min read

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un tânăr, din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 17 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat săvârșite luna aceasta, în Bârlad.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Bârlad au stabilit că, în data de 20 decembrie 2021, ora 1.00, acesta ar fi forțat pătrunderea în interiorul unui autoturism, parcat pe strada General Vasile Milea, de unde ar fi sustras o poșetă în care se aflau bani și bunuri de valoare.
De asemenea, în data de 15 decembrie a.c., acesta ar fi sustras o bicicletă (neasigurată și nesupravegheată) depozitată într-o scară de bloc (strada Primăverii).
Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 6.500 de lei.
În cursul zilei de astăzi, 29 decembrie 2021, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.