Tue. Aug 16th, 2022

HAIDETI SA MAI FACEM UN EFORT, STIMATI OAMENI BUNI!

2 min read

Despre cazul Constanta Suiu am amintit cu ceva timp in urma gratie celor din cadrul asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui. Ionel Popa, presedintele asociatiei, impreuna cu sotia, Antonela, i-au facut acesteia o scurta vizita in cursul zilei de ieri.
”Astăzi (ieri, n.r.) împreună cu Antonela, am decis să-i facem o vizită d-nei Suiu Constanța. Am găsit-o printre icoane, făcând rugăciuni. Este sub regim alimentar, așa că nu are nevoi prea mari în acest sens. Stresul ei mare e legat de problemele de sănătate. Reamintesc că are nevoie de o intervenție chirurgicală la colon. Cu cât o face mai repede, cu atât șansele de vindecare sunt mai mari. Anul trecut nu s-a putut opera în spitalele de stat din cauza pandemiei. A mers la clinica Arcadia din Iași. I s-a făcut o primă intervenție chirurgicală la colon. Anul acesta însă boala a recidivat…. În firescul lucrurilor, același medic ar trebui s-o opereze. Am discutat și noi la clinica Arcadia. Intervenția se face imediat ce se achită tariful-peste 7000 lei. Cum d-na Suiu are un venit de 375 lei/lună, are nevoie de ajutor. Noi am lansat un apel în acest sens. Am solicitat o reprogramare a intervenției pentru luna ianuarie 2022.
Cei care doresc s-o ajute pot dona în contul d-nei Suiu Constanța deschis la BCR, având IBAN: RO41RNCB0262053235940005.
Firmele pot dona prin intermediul Asociației „Solidar” în contul IBAN: RO95BTRLRONCRT0225705501, deschis la Banca Transilvania. Titular cont: Asociația „Solidar”, CUI: 32379418.
Telefonul d-nei Suiu Constanța este: 0757875522”, a transmis Ionel Popa.

Dorelian David .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.