Wed. Jan 19th, 2022

Dorință îndeplinită

1 min read

În luna iulie a acestui an cei de la ”Solidar” Vaslui au lansat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe tânărul Alin Torică pentru a-și putea procura un cărucior electric (https://www.facebook.com/…/a.68233878…/4777226465627451/ ). Supă cinci luni, dorința lui Alin a fost îndeplinită și Moș Crăciun „Solidar” a putut să-i ofere un cărucior așa cum și l-a dorit. ”Nu am fi putut îndeplini această dorință fără sprijinul unui om cu totul deosebit – este vorba despre d-ul Laurian Graef, român stabilit în Germania. În vară ne-a vizitat cu donații însoțit de un prieten, ocazie cu care i-am prezentat situația lui Alin. Reîntors în Germania, a lansat o campanie de colectare fonduri și iată că s-a reușit achiziția unui cărucior nou-nouț!
Pentru Alin cu adevărat a sosit Moș Crăciun! Mulțumim din suflet prietenilor noștri din Germania, d-lui Laurian Graef în mod special!
De asemenea, mulțumim d-nei Elena Gosav, cadru didactic local, care ne-a adus la cunoștință dorința lui Alin!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.