Fri. Jan 21st, 2022

Au revenit in satul Bleșca din comuna Ivanesti

2 min read

În satul Bleșca, comuna Ivănești, o familie rămasă pe drumuri le-a cerut ajutorul celor din cadrul Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui. Acest lucru se întâmpla acum cateva luni.
”Este vorba despre d-na Victoria Rad, care împreună cu cei trei copilași pe care îi are, au fost evacuați din casă de către rudele celui ce este tatăl copiilor. Acest fapt s-a petrecut după ce s-au despărțit. În prezent locuiesc într-o căsuță mică pusă la dispoziție de un localnic pentru câteva luni. Situația lor nu s-a schimbat între timp. Ne-am reamintit de ei și astăzi le-am făcut o vizită. I-am întrebat pe copii dacă la ei a fost Moș Crăciun……Nu a fost. Când am ajuns noi Andrei, băiatul de 11 ani, își confecționa o jucărie dintr-un băț…. I-a fost jenă să ne spună ce jucărie își confecționa.
Noi le-am dus haine, încălțăminte, alimente(inclusiv fructe-1 sac de mere) și dulciuri. Darurile noastre le-au produs multă emoție și bucurie în aceeași măsură.
Cei ce doresc să sprijine această familie pentru a depăși perioada grea pe care o traversează pot ajuta direct sunând-o pe d-na Victoria la nr. 0799380115 sau prin intermediul nostru.
Precizăm că cei trei copilași sunt buni la învățătură și merită cu siguranță un trai mai bun…. Aici unde locuiesc nu au lumină electrică astfel că vă puteți imagina condițiile pe care le au pentru a studia.
Precizăm că dulciurile ne-au fost oferite de d-na Livia din Zaragoza. Merele le-am primit de la d-na Grădinaru Lili din Vaslui. Hainele și încălțămintea provin de la d-nele Danisia Mocanu și Elena Oajdea, salariate la Direcția Silvică Vaslui. Alimente și un bănuț au fost oferite de familia Alexandra și Alex Nechita.
<ultumim tuturor celor care ne-au ajutat sa facem aceasta bucurie!”, ne-a transmis Ionel Popa, presedintele Asociatiei umanitare ”Solidar” din vaslui.
„Crăciunul nu este atât deschiderea cadourilor, cât deschiderea inimilor noastre”. (Janice Maeditere)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.