Wed. Jan 19th, 2022

POLIȚIȘTII VASLUIENI AU REȚINUT PATRU BĂRBAȚI PENTRU
SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

2 min read

Poliţiştii Serviciului de Invetigații Criminale Vaslui au reţinut 4 bărbați, din comunele Laza și Bălteni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a 4 bărbați cu vârstele cuprinse între 19 și 29 de ani, din localitățile Bălteni, comuna Bălteni și Laza, comuna Laza, bănuiți de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 19 decembrie a.c., ora 20:30, la un spațiu comercial (bar) din localitatea Laza, pe fondul unui conflict spontan, între doi bărbați în vârstă de 35 de ani, respectiv 29 de ani, cel din urmă (29 de ani), l-ar fi agresat pe fiul celui de 35 de ani, un tânăr în vârstă de 16 ani.
În urma acestui incident, conflictul ar fi degenerat iar la altercația dintre cei doi bărbați ar fi participat încă 3 bărbați, cu vârstele cuprinse între 19 și 24 de ani, care se aflau în spațiul comercial.
În urma agresiunii, atât bărbatul în vârstă de 35 de ani cât și fiul său, în vârstă de 16 ani, ambii din localitatea Brăhășoaia, județul Vaslui au necesitat zile de îngrijiri medicale.

În data de 20 decembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii vasluieni au luat față de cei patru bărbați măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 21 decembrie a.c., față de doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 29 de ani, Judecătoria Vaslui a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, iar față de ceilalți doi, în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.