Wed. Jan 19th, 2022

POLIȚIȘTII NEGREȘTENI AU REȚINUT UN BĂRBAT PENTRU
SĂVÂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, AMENINȚARE, DISTRUGERE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

2 min read

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat, din comuna Rebricea, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești din cadrul Poliției orașului Negrești au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea Draxeni, comuna Rebricea, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 05 decembrie a.c., ora 17:30, bărbatul cercetat, împreună cu fratele său, un bărbat în vârstă de 22 de ani, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi amenințat și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din aceeași localitate, în timp ce se afla la un spațiu comercial din localitatea Draxeni. De asemenea, în timpul agresiunii, bărbatul cercetat ar fi distrus și telefonul mobil al persoanei vătămate.
În data de 19 decembrie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii negreșteni au luat față de bărbatul de 23 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 20 decembrie a.c., față de acesta, Parchetul de pe lângă Judecătoria
Vaslui a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.