Fri. Jan 21st, 2022

INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER CONSTATATĂ DE CĂTRE POLIȚIȘTII HUȘENI

1 min read

Polițiștii hușieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat ieri, în localitatea Podu Oprii, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.
Ieri, 15 decembrie a.c., ora 23:50, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Huși aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul comunal DC 69A, din localitatea Podu Oprii, comuna Bunești-Averești, județul Vaslui, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în județul Iași, condus de către un bărbat de 29 de ani, din localitate Brădicești, comuna Dolhești, județul Iași.
Întrucât conducătorul autoturismului emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Huși, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.