Wed. Jan 19th, 2022

ACȚIUNI PREVENTIVE DESFĂȘURATE PENTRU COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19

1 min read

În ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul Sars-CoV-2, 100 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, sub autoritatea Instituţiei Prefectului – Județul Vaslui, au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat și au avut drept obiectiv prevenirea și informarea cetățenilor cu privire la pericolul la care se expun în cazul nerespectării măsurilor legale în vigoare.
Au fost derulate 3 misiuni specifice și acțiuni punctuale, fiind vizate, în special, zonele aglomerate, agenții economici, mijloacele de transport în comun, verificarea persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, dar și portul măștii de protecție, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.
Altfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 50 de locații/medii de interes, peste 15 mijloace de transport persoane, fiind totodată verificate peste 85 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.