Wed. Jan 19th, 2022

Este din ce in ce mai bine

1 min read

Putine cazuri Covid-19 in judet, in ultimele 24 de ore

Din ce in ce mai puține cazuri de îmbonăvire cu noul coronavirus înregistrează județul nostru. In ultimile 24 de ore au fost înregistrate doar 30 de cazuri noi șim din pacate, un deces. Situația epidemiologică la nivelul județului Vaslui, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se prezintă astfel: 26.814 de cazuri confirmate cu noul coronavirus (cu locul de infectare în județul Vaslui).
Un numar de 26 de persoane sunt internate în Spitalul ”Elena Beldiman” din Bârlad în momentul de față. Sunt 22 pe secții și 4 în ATI. Alte 20 de persoane sunt internate în Spitalul Vaslui: 18 pe secții și 2 în ATI. În ceea ce privește numărul de decese, județul Vaslui înregistrează un numar de 1.083 de persoane dar și 25.600 de persoane vindecate de la inceputul pandemiei.
La nivel național, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 812 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 (COVID – 19). 22 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv dupa o perioadă mai mare de 180 de zile de la prima infectare.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.