Wed. Jan 19th, 2022

INFRACȚIUNE LA REGIMUL RUTIER CONSTATATĂ DE CĂTRE POLIȚIȘTII VASLUIENI

1 min read

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de un bărbat care a fost depistat zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălca prevederile legale în vigoare.
Sâmbătă, 11 decembrie a.c., ora 06:35, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN2F, în localitatea Laza, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea/comuna Ivănești, județul Vaslui.
Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” .

Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum..

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.