Wed. Jan 19th, 2022

O NOUA ZI CU…FAPTE BUNE MARCA ”DRAGOSTE DESCULTA”

1 min read

Se spune ca luna decembrie este luna cadourilor. Si pe buna dreptate. In aceasta luna vine mos Nicolae dar mai ales vine mos Craciun. Iata de ce este si momentul in care asociatiile umanitare se preocupa sa faca cat mai multe fapte frumoase. Este si cazul celor din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti. Au dus la copii ghetute, cizmulite geci groase de iarna etc. De remarcat faptul ca unele pachete, unele cutii erau mai mari chiar decat copiii care le tineau in brate!!!
‘Am incaltat ingerasi si astazi. Sareau de bucurie de pe un picior pe altul asteptand sa isi auda numele si sa primeasca PRIMA lor pereche de ghetute noi. Bucuria lor a fost atat de mare. Un baietel era asa bucuros de geaca primita incat o imbratisa continuu.
Dragilor, poate nu schimbam noi vizibil prea multe, dar momente ca acestea sunt de nepretuit si sunt notate in “Cartea Ingerilor”.
Mai e timp sa incaltati si voi ingeri. Daca vreti sa va alaturati ambasadorilor, lasati un comentariu aici si noi va dam detalii.
Multumim pentru iubire!”, este mesajul transmis de Magda Savuica, cea care conduce activitatea asociatiei din micul orasel vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.