Wed. Jan 19th, 2022

10 ANI DE CAND A AJUNS, PENTRU PRIMA OARA, IN JUDET

2 min read

Magda Savuica este numele ei. Coordoneaza, de ceva timp, destinele Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti. Si tot de ceva timp va prezint, stimati oameni buni, activitatea domniei sale. O femeie destoinica, cu chip de inger. Care face numai bine. Si, se pare, este facuta, sa…faca bine.
”Acum 10 ani, cand am venit eu prima data la Vaslui, am venit pe un frig cum a fost cel de azi. Pe vremea aia nici nu gandeam ca o sa vina ziua in care Vaslui o sa insemne acasa si ca o sa ajung sa iubesc frigul si sa duc caldura la alti oameni in loc sa stau invelita in plapuma.
Dar are Dumnezeu un fel al Lui de a transforma lucrurile in noi. Si azi, pe niste grade cu -, am plecat cu Beni sa ne intalnim cu doi din colaboratorii de la Barlad si sa cutreieram sate prin care nu am mai fost vreodata.
Asa sinceritate si bucurie in reactii, asa incarcatura emotionala combinata cu frigul ala ascutit de afara, atatea nevoi. Sa duci un pachet cu alimente unui batran care nu se poate deplasa intr-un sat unde nu exista magazin, e mare lucru. Sa duci niste lemne unui batran care face focul cu portia ca sa nu ramana fara caldura, va spunem noi, e MARE lucru.
In paralel, in cateva scoli din judet se imparteau cadourile de la noi. Incalta un Inger a inceput sa duca bucurii si a ajuns deja la peste 200 de copii.
Durerea de oase si felicitarile primite de la copii sunt recompensa noastra pentru eforturile de azi.
Dedicam felicitarile tuturor celor care au pregatit cu dedicare cadourile pentru copii, care au ales cu grija lucruri de calitate care sa ofere o bucurie si totodată un ajutor asa mare.
S-a incheiat o zi buna! Si iarna e abia la inceput!”, spune Magda Savuica, cea care conduce asociatia din oraselul vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.