Wed. Jan 19th, 2022

Povestea unei familii cu sase copii

2 min read

Viata pentru multi oameni din tara este grea. Mai ales pentru familiile cu multi copii. Este si cazul unei familii alcatuita din sase membri. O colega a celor din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti de la Barlad povesteste:
“Nu am plâns niciodată cum am plâns astăzi (ieri, n.r.). Am inima cât un pietroi. De exemplu, familia asta cu 6 copii. Locuiesc în casa bunicilor. Copilul bolnav are 11 ani, s-a născut la 7 luni și mama a spus ca din cauza frigului din spital a rămas cu urmări. Era așezat pe pătură, fără pampers, ud tot. A zis ca urma sa-i pună sonda, dar ne-am suprapus noi. Copiii nu aveau nici o jucărie. Aveau niște orez fiert într-o farfurie. Baiatului mare i-am dat un set de mașinuțe. Nici nu a stat pe gânduri. A și desfăcut cutia, a scos traseul care era desenat pe un carton și s-a pus pe joacă. Nu am fost niciodată atât de copleșită de reacția unor copii care au manifestat atâta bucurie pentru dulciuri și foarte mare interes față de jucării. Cea mică, Maria, m-a impresionat cu întrebările ei, m-a prins de gât și cu un zâmbet larg mă sorbea din priviri. Era asa de fericită!! Au nevoie de un laptop pentru orele online. Mama a zis că a rugat cadrele didactice sa îi trimită fisele acasă, ca lucrează ea cu copiii. O mamă foarte obosita, dar dedicată.
Copilul bolnav m-a răscolit tare. Mi-am adunat toată puterea sa nu plâng în prezența lor.”

Mai sus aveti doar o scurta descriere a unor copii din judetul Vaslui care vor primi cadouri de Craciun de la noi. Cu hainute, cu incaltari, cu jucarii.
”Pentru ei si pentru mii de alti copii pentru care viata nu a suras.
Incaltam Ingeri!
Si daca vreti sa faceti si voi asta cu noi, puteti dona sau puteti trimite cadouri pentru ei.
ASOCIATIA DRAGOSTE DESCULTA
BCR IBAN ROL: RO30RNCB0262161578590001
BCR IBAN EURO: RO03RNCB0262161578590002
SWIFT: RNCB RO BU
Paypal.me/loveisaction
Revolut: 0756854704 sau 0755 796 556
Detalii aici: https://www.facebook.com/288399831234722/posts/6317857818288863/?d=n
🇷🇴La multi ani, Romania! Te iubim dar vrem sa te imbunatatim!”, a mentionat Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei negrestene. Ar mai fi ceva de adaugat? Credem ca nu. Poate doar, multumim, oameni adevarati de la ”Dragoste desculta” Negresti!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.