Tue. Nov 30th, 2021

PMP Vaslui gandeste departe

2 min read

Conducerea Partidului Mișcarea Populară (PMP) Vaslui a organizat o conferință de presă, pentru a clarifica o serie de informații apărute în spațiul public. Principalul mesaj transmis membrilor și simpatizaților a fost că PMP își menține identitatea și nu va fuziona cu PNL. Dacă liberalii au nevoie de oameni și soluții, PMP este dispus să se implice pentru a depăși actuala perioada de criză.
Conducerea PMP a primit o invitație de la PNL pentru a avea discuții în vederea stabilirii unei colaborări. S-a făcut o comisie de negociere și așa a apărut că va avea loc o absobție a PMP, ceea ce nu e adevărat. În Colegiul Național, în urmă cu o săptămână, s-a hotărât clar că va fi făcută o echipă de negociere cu PNL, dar a fost respinsă orice idee de absorbție sau fuziune cu cei aflati la guvernare.
Marcel Gangu, presedinte interimar si Corneliu Bichinet, prim-vicepresedinte interimar, au făcut o scurtă radiografie a scenei politice. Printre altele ei au facut referire și la situația economică cu care se confruntă populația. Una dintre marile probleme o constituie inflația, care va anula măririle de pensii și salarii care sunt anunțate.
La conferința de presă a aprticipat și Ștefan Onilă, președintele PMP Bârlad. Acesta a precizat că are ca principal obiectiv dezvoltarea organizației, inclusiv în zonele limitrofe ale municipiului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.