Tue. Nov 30th, 2021

ACASA LA…NOROCEL

2 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti au fost prezenti, din nou, printre oameni, printre semenii nostri aflati in mari nevoi.
”Am nimerit la Norocel acasa in aceasta seara (ieri seara, nr). Are 8 luni. Tot plangea si am inteles ca nu mai dormea bine de cateva zile.
Am adus un termometru care initial ne-a zis 39. Dupa 40.
Singurul tratament pe care il primise erau comprese cu otet pe burta. Mamica lui cautase ieri in zona sa imprumute nurofen sau ceva sirop si nu gasise la nimeni.
M-am cutremurat. Nu e pentru prima data cand vad un copil asa mic in chinuri si imi vine sa fac orice sa nu il mai vad asa.
Nu pot sa o judec pe mama lui, creste singura 3 copii si uneori e depasita de situatie. Nu are casa ei, nu are niciun alt sprijin, e coplesitor uneori.
E dureroasa realitatea asta. Realitatea copiilor care cresc cu atatea lipsuri versus realitatea copiilor care cresc in perfectiune pe care ne-o arata facebook si instagram.
“Dumnezeu te-a trimis, Magda. Da-ti-ar Dumnezeu sanatate!” zicea mamica lui.
Eu zic ca in noaptea asta, cand le dam pupici de noapte buna copiilor noștri, sa le dam unul si cu gandul la Norocel si la atatia altii ca el.
Si de maine sa ne pregatim un stoc serios cu medicamente de urgenta pentru bebelusi si copii. Si vom avea nevoie si de ajutorul vostru pentru asta.
Nurofen.
Pampers.
Servetele umede.
Supozitoare.
Biberoane.
Ceaiuri pt copii
Etc.
Pentru Norocel si atatia altii ca el”, a transmis, atat de frumos, in stilu-i caracteristic Magda Savuica, cea care conduce destinele asociatiei negrestene.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.