Mon. Dec 6th, 2021

O noua zi incarcata pentru cei de la ”Dragoste desculta” Negresti

1 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” au mers din nou pe…coclauri.
”Ne-am impartit azi (ieri, n.r.) pe echipe la asociatie. Unii au ramas sa dea cu var si sa faca pregatiri pentru brad, unii au taiat lemne mici la hala pentru aprins focul pentru batrani, unii am mers pe teren cu mancare calda, lemne si alimente la batrani.
Doua dintre fetele cu care lucram m-au luat prin surprindere si au fost la bunica Natalia sa ii faca baie si sa o ingrijeasca. Va spun sincer ca am lacrimat cand am vazut pozele.
Sa fii dispus sa sacrifici ziua de sambata fara sa te puna “sefa”, sa iei drept ocazie o caruta pana acolo, sa piepteni si sa imbaiezi (sa scalzi se zice pe la noi) o bunica care nu e neam cu tine, asta chiar e un sacrificiu care cred ca face Cerul sa zambeasca.
Daca ma mai intrebati ce trebuie sa faca un voluntar, sa stiti ca stacheta tocmai a fost ridicata foaaarte sus. Bucurati-va de imagini! O seara frumoasa! Va multumim pentru iubire!
P.S. Daca vorbim de sacrificii, tot azi, o familie din Bucuresti a crestinat un micut din comunitatea noastra. Au venit, au imbracat toti copiii, au pregatit bunatati si au fost la biserica cu familia. Iata ca sacrificiile pot lua o muuuultime de forme”!, a transmis Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei din micul orasel vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.