Mon. Dec 6th, 2021

Credincioșii vasluieni, la Mănăstirea Moreni

1 min read

Slujba religioasă, oficiata de PS Ignatie, episcopul Husilor

Zi specială pentru locuitorii din comuna Costești si nu numai. La Manastirea Moreni a avut loc, cu ocazia Intrării Maicii Domnului în Biserică, o slujbă religioasă oficiata de PreaSfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor. Au fost prezenti sute de credincioși din judet dar si din zona Moldovei. Este o zi importantă pentru milioane de credincioși din România, iar Moreniul devine un centru al spiritualității și credinței ortodoxe..
Părintele protosinghel Meletie, de la Mănăstirea Moreni, a avut privilegiul de a-l avea la Mănăstirea de la Moreni pe PS Ignatie, Episcopul Hușilor, într-o zi foarte importantă pentru creștini.
Intrarea Maicii Domnului în Biserică este o sărbătoare deosebit de importantă pentru români, de care sunt legate mai multe tradiții și obiceiuri. Sărbătoarea are loc în fiecare an pe 21 noiembrie. Este însemnată cu cruce roșie, fiind un moment extrem de important pentru credința creștină. La fel ca în cazul tuturor marilor sărbători, credincioșii trebuie să meargă la biserică cu diverse preparate, insa toate acestea trebuie să fie numai de post.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.