Tue. Nov 30th, 2021

Apel umanitar din partea unei doamne

1 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Solidar” din Vaslui au aflat despre un nou caz. Este un apel umanitar venit din partea unei doamne din Vulturesti.
”Doamna Constanța Suiu, din localitatea Vulturești, județul Vaslui, în vârstă de 52 de ani, ne solicită ajutorul!
Pe lângă faptul că este încadrată în categoria de Handicap accentuat, un diagnostic recent i-a bulversat complet viața! Cu ceva timp în urmă a fost operată de hemoroizi și credea că a scăpat de încă o năpastă pe linie de sănătate. Lucrurile însă nu stau așa. Boala a recidivat și e nevoie de o nouă intervenție chirurgicală cât mai urgent fiindcă evoluția poate fi una nefastă fiind suspectă de cancer. Intervenția costă 7117 lei conform facturii proforme emise de Policlinica Arcadia din Iași. Veniturile d-nei Suiu înseamnă 375 lei lunar, pensie de handicap!
Cei care doresc s-o ajute pot dona în contul d-nei Suiu Constanța deschis la BCR, având IBAN: RO41RNCB0262053235940005.
Firmele pot dona prin intermediul Asociației „Solidar” în contul IBAN: RO95BTRLRONCRT0225705501, deschis la Banca Transilvania. Titular cont: Asociația „Solidar”, CUI: 32379418.
Telefonul d-nei Suiu Constanța este: 0757875522.
Haideți să-i facem o bucurie în preajma Sărbătorilor”!, este mesajul transmis de Ionel popa, presedintele asociatiei vasluiene.
„Dacă vrei ca alţii să fie fericiţi, practică compasiunea. Dacă vrei ca tu să fii fericit, practică compasiunea”. (Dalai Lama)

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.