Mon. Dec 6th, 2021

Haideti sa ajutam, din nou!

2 min read

”DAR DIN DAR SE FACE RAI”!

Astfel suna un vechi proverb romanesc: ”Dar din dar se face rai”! Ni l-a amintit Justina Georgiana, barladeanca cu suflet mare de care am mai amintit din aceasta pagina de ziar.
”Parohia Sarateni, Vaslui!! Un loc încărcat de iubire divina, păstorit de un OM cum rar îți este dat sa întâlnești!! Parintele Alexandru are in parohie un număr de peste 38 de copilași cu vârste cuprinse între 0 și 16 ani, copii pentru care parintele își dorește o viața mai buna, lipsită de griji și nevoi!! Prin urmare a lansat o campanie “ ajuta un copil sa zâmbească de Crăciun”, campanie căreia m am alăturat și eu cu inima deschisă!! Dar, sunt o picătura într-un ocean și prin urmare fac apel la toți prietenii și cunoscuții mei!!! Dragilor, dacă aveți pe acasa lucruri care va prisosesc gen… hăinuțe, jucării nu ezitați sa le dăruiti!! Dumnezeu o sa va trimita înzecit înapoi!! Pana de Crăciun îmi doresc sa ajung din nou la acești copilași si mi am propus ca pe lângă dulciuri, jucării și ce mai pot eu sa achiziționez, sa le duc un calculator și o imprimanta pentru a fi folosite la comun!! Au nevoie pentru a-și putea realiza o parte din temele de la școala!! Sunt copii buni ce își doresc sa învețe și pentru care parintele face tot ce i sta in putința..dar… și el este un simplu OM!! Așadar, pentru cei ce doresc sa aducă un zâmbet unui copil va invit sa va alăturați acestei cauze!!! Va mulțumesc anticipat!!! Cum spunea parintele Alexandru:”Dragilor, va propun ca in următoarea perioada sa dam contur gândurilor noastre bune iar mâinile noastre sa devină instrumentele iubirii divine”!! Asa sa ne ajute Dumnezeu!”, ne-a transmis Justina Georgiana.
PS Lista este făcută de Maty Daniela, ea se ocupa de cadourile pentru cei 38 de copilași de acolo. Oricine își dorește sa ajute sa o contacteze pe paginsa sa de facebook scriind simplu: Maty Daniela.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.