Tue. Nov 30th, 2021

Părintele Laurențiu Irimia a trecut la cele veșnice

1 min read

Părintele Laurențiu Irimia, 59 de ani, a fost, vreme de 35 de ani, parohul bisericii din localitatea Epureni, comuna Duda Epureni.
Părintele Laurențiu s-a născut la data de 30 august 1962, în localitatea Huși, județul Vaslui, iar după absolvirea Seminarului Teologic „Veniamin Costachi” de la Mănăstirea Neamț, promoția 1984, a fost hirotonit preot de către Preasfințitul Eftimie Luca, pe seama Parohiei Epureni. Aici a restaurat capital biserica, capela mortuară și casa de prăznuire, îngrijindu-se îndeaproape, ca un adevărat părinte duhovnicesc, de viața spirituală a enoriașilor săi, identificându-se atât cu bucuriile, cât și cu suferințele lor.
Părintele este depus la Biserica „Sfântul Gheorghe” din Huși, iar slujba de înmormântare va fi oficiată duminică, 7 noiembrie, de către Preasfințitul Părinte Episcop Ignatie, începând cu orele 13.00.
În aceste momente de despărțire vremelnică, Ierarhul Hușilor a transmis mesajul său de condoleanțe familiei părintelui Laurențiu, precum și aprecierea sa pentru tot efortul depus în slujirea Bisericii.
Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească cu drepții!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.