Mon. Dec 6th, 2021

A fost lansata sesiunea de primire a proiectelor pentru Sb.M6.2

1 min read

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) anunță lansarea sesiunii de primire a proiectelor pentru submăsura 6.2 – Sprijin pentru înființarea de activități neagricole în zone rurale din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020).
Sesiunea pentru primirea cererilor de finanțare se va desfășura în intervalul 29 octombrie 2021, orele 9.00–31 ianuarie 2022, orele 16.00.
Suma totală disponibilă pentru investiții este de 50 de milioane de euro.
Sprijinul public nerambursabil se acordă sub formă de sumă forfetară, în funcție de tipul investiției. Valoarea acestuia este de 50.000 de euro per proiect, cu excepția activităților de producție, pentru care valoarea sprijinului este de 70.000 euro pentru un proiect.
Depunerea continuă a proiectelor în cadrul sesiunii se oprește înainte de termenul limită prevăzut în nota de lansare, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse de la începutul sesiunii având un punctaj estimat mai mare sau egal cu pragul de calitate aferent lunii respective ajunge la 150% din nivelul alocării sesiunii, cu excepția primelor 5 zile calendaristice din fiecare etapă de depunere, când depunerea proiectelor se realizează indiferent de nivelul plafonului.

afir #crestemsatulromanesc

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.