Tue. Nov 30th, 2021

HAIDETI SA MAI AJUTAM UN COPIL!

2 min read

Mogâldeața din imagine se numește Stefi’ și locuiește in satul Hreasca, comuna Coroiesti. Fetita ii roaga pe cei cu suflet mare sa o ajute, cum pot.
”Mititica ne roagă din tot suflețelul ei să îi trimitem câteva hăinuțe, o pereche de ghetuțe, alimente și cea mai mare dorința a ei este de a avea o mașinuța electrică sau bicicletă, cum a văzut ea la alți copilași din sat care au mai multe posibilități. Stefi’ are doar trei anișori, așadar hăinuțele corespund copiilor cu acestă vârstă, iar la ghetuțe, ea poartă mărimea 26. Cât despre jucării, ea s-ar bucura de orice fel de jucărie, fie o păpușică sau un ursuleț. Iar dacă cineva are o mașinuța electrică care îi prisosește, Ștefania ar fi în culmea fericirii dacă ar primi asemenea cadou (pentru ea, un vis).
Părinții Ștefaniei nu dețin locuință și sunt găzduiți de niște oameni din sat, intr-o odaie, iar ca rasplată, ei îi ajută pe proprietari la treburile gospodărești de zi cu zi. Tatăl fetiței mai muncește ca zilier ori de câte ori are ocazia, iar mămica are grija de mogăldeața frumoasa din imagini. Sper din toată inima sa reușim să îi aducem zâmbete acestui copil minunat . Mulțumesc din suflet tuturor celor care înțeleg situația Ștefaniei”, ne-a transmis Justina Georgiana, tanara barladeanca cu suflet mare, despre care am mai amintit in ultima vreme.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.