Tue. Nov 30th, 2021

BĂRBAȚI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTII VASLUIENI

2 min read

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reţinut doi bărbați, din localitatea Zăpodeni, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv 47 de ani, din Zăpodeni, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, după ce ar fi agresat trei bărbați.
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 23 octombrie a.c., orele 17.30, pe un teren agricol din extravilanul comunei Zăpodeni, trei bărbați cu vârstele cuprinse între 32 și 51 de ani se deplasau spre localitatea Delea. La un moment dat, între aceștia și conducătorul unui utilaj agricol (tractor) aflat în zona a avut loc o dispută verbală, cei trei bărbați și conducătorul utilajului agricol adresându-și reciproc injurii.
Ulterior, după aproximativ 10 minute, utilajul agricol, condus de același bărbat, a revenit în zona respectivă, însoțit de un autoturism în care se aflau 3 bărbați. Trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii, cu vârstele cuprinse între 25 și 47 de ani, ar fi lovit cele 3 persoanele vătămate (vârste cuprinse între 32 și 51 de ani).
Ca urmare a agresiunilor, bărbații în vârstă de 51, respectiv 46 de ani au suferit vătămări corporale ce vor necesita 30 – 35 zile de îngrijiri medicale , respectiv 28 – 30 zile de îngrijiri medicale. Una dintre persoanele care ar fi fost agresată (32 de ani) nu a dorit să depună plângere sub aspectul savârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 25 octombrie a.c., poliţiştii vasluieni au reținut doi agresori, în vârstă de 25, respectiv 47 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive. Unul dintre bărbați (29 de ani) este cercetat în stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.