Tue. Nov 30th, 2021

Campanie umanitara marca ”Dragoste desculta”

5 min read

Va aduceam la cunostinta, zilele trecute, despre intentia celor din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti de a fi aproape de copiii din judet si nu numai in campania intitulata ”Incalta un inger”. Revenim astazi cu noi amanunte.
”Noi nu existam ca sa ne ducem sa implinim nevoi temporare. Noi am ajuns printre ei pentru ca am vrut o relatie….sa-i intelegem, sa le devenim prieteni, sa ii sustinem si sa ii ajutam sa isi creasca copiii ca sa devina miracole in lumea asta. Si pe parcurs sa vi-i “traducem” voua…sa le spunem povestea cu empatie si daruire, cu iubire. Fara partinire.
Din iubire s-a nascut si proiectul Incalta un Inger care pregateste imbracaminte si ghete calduroase de iarna pentru un inger din Valea Plangerii.
Daca vrei si tu sa devii ambasador Incalta un Inger, ai detalii aici:
Prieteni, încălțăm îngeri și anul ăsta?
Încă de la începuturile activităților noastre că asociație ne-am propus să iubim oamenii acolo unde sunt. Indiferent de etnie, statut social, educație, indiferent de adicțîi sau defecte, de miros sau apucături, de etichetele pe care i le-a pus societatea sau de istoricul familiei. Să ne “descălțăm” și să iubim copii, bătrânii, toți oamenii așa cum sunt, în punctul în care sunt. Așa cum ne învață Cerul.
Și cel mai bine am putut să facem lucrul acesta împreună cu voi în cadrul proiectului de CRĂCIUN : ÎNCALȚĂ UN ÎNGER. A fost frig și a fost complicat…dar câtă bucurie și dragoste s-a revărsat din cutiile special pregătite pentru ei. Câte piciorușe desculțe ați încălzit, câți ochi am înseninat.
Așadar, nu stăm pe gânduri să va spunem că și anul acesta ne propunem să încălțăm îngeri. În jur de 10 000. E mult? e puțîn?
De ce avem nevoie?
De ambasadori desculți. Adică de oameni ca voi care să se pună în pielea copiilor pe care-i ajutăm, să testeze frigul și umezeala în picioarele goale și după aceea, motivați de ceea ce au simțit, să predea ștafeta mai departe cel puțîn la încă 2 prieteni pe care să îi motiveze să cumpere UN CADOU PENTRU UN ÎNGER.
Folosiți tag #incaltauninger #dragostedesculta
CONCRET, CE FACE UN AMBASADOR DESCULȚ:ne răspunde la această postare și ne spune pentru ce categorie de vârstă alege să pregătească cadoul/cadourile.

dacă vrea să se dedice și mai tare, se pune în pielea copiilor care îngheață de frig iarnă și încearcă să reziste desculț în frig măcar câteva minute. Ne arată și nouă poze și ne povestește și nouă experiența, bineînțeles. Își folosește creativitatea că să încalțe câți mai mulți copii cu ajutorul nostru în iarna care urmează.

pregătește un cadou sau mai multe după care preda ștafeta la încă 2 prieteni cel puțin.
Folosiți tag #incaltauninger #dragostedesculta
Ce trebuie să conțină un CADOU?

Se ia o cutie și se revarsă în ea muuuulta DRAGOSTE. RUGĂCIUNI, GÂNDURI DE BINE.

Peste dragoste, punem o pereche de încălțări de iarnă NOU NOUȚE,

hăinuțe groase potrivite vârstei pe care o alegeți,

o jucărie, minge, etc

dulciuri,

un bilețel că de la înger la înger.
RECOMANDĂRI MĂRIMI NECESARE ( și fete și băieți)

grupa mică, 3-4 ani, 24-27 mărime la picior

grupa mijlocie , 4-5 ani, 26-28

grupa mare grădiniță, 5-6 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 27-31

clasa 0, 6-7 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 30-32

clasa 1 , 7-8 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 31-33

clasa a 2a, 9 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 31-34

clasa a 3a, 10 ani, fetiță sau băiețel, mărime la picior 33-35

clasa a 4a, 11 ani, fată sau băiat, mărime la picior 35-36

clasa 5a, 11-12 ani, fată sau băiat, mărime la picior 35-37

clasa a 6a, fată sau băiat, 12 ani, mărime la picior 36-38

clasa a 7a, fată sau băiat, 13 ani, mărime la picior 37-40 (unii băieți deja la clasa a 7a poartă 41-44 la picior)

clasa a 8a, fată sau băiat, 14 ani, mărime la picior 38-43 ( fetele maxim 39…baieti maxim 45)
Cum ambalăm cadourile?
Exact ca un cadou de Crăciun. Cu hârtie frumoasă, strălucitoare. :)Nu uitați să scrieți pe o eticheta VIZIBILĂ numărul încălțărilor, vârstă copilului ales, genul.�De exemplu: FATĂ, 35, 10 ANI.
FOARTE FOARTE IMPORTANT!!! TOATE OBIECTELE DIN INTERIORUL CADOURILOR TREBUIE SĂ FIE NOI.Încercăm să le oferim copiilor o experiență unică, să se simtă importanți, iubiți, văzuți. Majoritatea cadourilor vor fi distribuite în școli, nu vrem să existe diferențe între copii și unii să se bucure mai puțîn decât ceilalți. ( din experiența de până acum, cei care aveau cea mai mare nevoie de Încurajare nimereau săracii cadourile cu obiecte uzate :(((
Puteți pune lângă cutiile de cadouri și lucruri folosite, va asigurăm că sunt utile și acestea și le vom distribui imediat.
CUM trimiteti cadourile?
Cu POȘTĂ SAU CURIER la adresa noastră din Negrești.
ASOCIAȚIA DRAGOSTE DESCULȚă �str Mihail Kogălniceanu, nr 27B, oraș: Negrești, cod poștal 735200, jud. Vaslui�Telefon: 0756825630
(pentru expedieri mai ieftine încercați colete-online.ro sau woot.ro)
IMPORTANT!!! Asigurați-va că trimiteți pachetele cu CONFIRMARE DE PRIMIRE și că urmăriți awb-urile, nu vom putea să confirmăm noi primirea pentru că o să ne ocupe foarte mult timp. Mulțumim pentru înțelegere.
Care este dată limită?
Ideal ar fi Crăciun 2021. Dar extindem cu drag până în primăvara 2022. Până atunci, copiii au nevoie de încălțări călduroase.
Răspundem cu drag tuturor întrebărilor voastre, va mulțumim că aveți răbdare cu noi.
ÎNCEPE UN SEZON CU FRIG în oasele echipei, cu multă muncă și multe miracole. Pandemia ne face treaba și mai grea…dar noi rezistăm.
DECLARĂM DESCHISĂ LISTA DE ÎNSCRIERI PENTRU AMBASADORI ÎNCALȚĂ UN ÎNGER 2021. CINE E CU NOI?
Dacă vreți să facem noi cumpărăturile:
Pe www.dragostedesculta.ro sau în conturile noastre. Estimăm undeva la 250 lei costul unui cadou complet, treceți va rugăm la detalii: ÎNCALȚĂ UN ÎNGER.
ASOCIAȚIA DRAGOSTE DESCULȚă
Banca Comercială Romana
IBAN ROL: RO30RNCB0262161578590001
IBAN EURO: RO03RNCB0262161578590002
SWIFT: RNCB RO BU
Paypal.me/loveisaction
Revolut: 0756854704 ( id @dragostedesculta) sau 0755796556”, ne-a transmis Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea din acadrul asociatiei negrestene.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.