Tue. Nov 30th, 2021

Tiriac si-a…pregatit loc…de veci de 80.ooo de euro!!!

1 min read

Locul în care Ion Țiriac își va dormi somnul de veci este impresionant. Celebrul afacerist și fost mare tenismen și-a cumpărat deja locul de veci. Pentru omul de afaceri vor fi amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane.
Fostul tenismen are 82 de ani și s-a îngrijit deja de un detaliu pe care mulți îl au în vedere mai devreme sau mai târziu. Tiriac și-a cumpărat deja locul de veci care nu este unul obișnuit.
Acesta s-a gândit la acest aspect și a luat recent în considerare achiziționarea unui loc de veci. Chiar Ilie Năstase a oferit mai multe detalii despre cel mai sigur, dar și cel mai sumbru scenariu din viața noastră – moartea.
Omul de afaceri a cumpărat o bucată de pământ pentru care a scos din buzunare suma de 50.000 de euro, lucru obișnuit pentru familiile celor înmormântați la cimitirul Bellu. În locul respectiv urmează să fie amenajate 12 cripte subterane și 6 supraterane. Construcția este deja pregătită. Aceasta va fi în totalitate din marmură și granit și se ridică la suma de 80.000 de euro.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.