Mon. Dec 6th, 2021

PRIMUL PUNCT IN DIVIZIA A, ADUS DE PUSTIUL SACHILARU

2 min read

VASLUIENII, 4-2 CU CEI DE LA MUNCITORUL RESITA

Alexandru Sachilaru, copilul de doar 14 ani, juniorul formatiei, a adus primul punct echipei Sergentul Radical Grup Vaslui la debutul in Divizia A! El l-a intrecut pe Christian Tamas, omologul sau din tabara celor de la Muncitorul Resita, adversara de astazi a vasluienilor. Dupa fiecare joc incheiat va vom informa, prompt, evolutia scorului din aceasta partida dar si din intalnirile CS Ineu-SCM Gloria Buzau si CSU ASE Bucuresti- CS Otopeni, celelate doua meciuri din aceasta a doua runda a competitiei care are loc la Clubul Prietenia din Vaslui.

PS Dupa trei partide scorul a devenit 2.5-0.5 pentru gruparea vasluiana. Calin Gheorghiu a castigat, in timp ce la masa 1 marii maestri Vasile Sanduleac si Vadim Shishkin au incheiat remiza. Stefan Prisacaru a obtinut victoria iar Iulian Baltag a remizat, astfel ca inaintea incheierii ultimului joc vasluienii conduc cu 4-1. Astfel, ei isi trec in cont primele doua puncte cuvenite invingatoarei. In ultimul meci al zilei Aurelian Ciobanu a cedat in fata lui Alexandru Tunaru, astfel ca scorul final a fost 4-2 in favoarea celor de la CS Sergentul Radical Grup Vaslui. CSU ASE a castigat cu 4-2 in fara celor de la CS Otopeni, in timp ce SCM Gloria Buzau a depasit CS Ineu cu 3.5-2.5. Rezultatul acestui din urma joc poate fi considerat o surpriza daca ne gandin ca banatenii au la primele doua mese doi puternici jucatori din Ucraina! Insa, nu stim din care motiv cei din Ineu nu au avut junior la masa 6, ei pierzand astfel un meci fara joc!
Dupa doua runde lidera este CSU ASE Bucuresti, cu 4 puncte, in timp ce vasluienii se situeaza pe locurile 4-5, la egalitate cu SCM Gloria Buzau, cu cate 2 puncte, insa gazdele au disputat doar un meci.

Dorelian David

Foto: Alexandru Boghiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.