Mon. Dec 6th, 2021

Măsuri de ordine la meciul de handbal CSM Vaslui-CSM Alexandria

1 min read

Duminică 17 octombrie a.c., începând cu orele 18.00, la Sala Sporturilor din Vaslui se va disputa meciul de handbal dintre echipele CSM Vaslui și CSM Alexandria, partidă contând pentru etapa a-VII-a din cadrul Ligii Naționale la handbal masculin.
Pentru desfășurarea în condiții de ordine și siguranță publică a evenimentului sportiv, Jandarmeria Vaslui alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu (Poliție, Pompieri), va asigura măsurile de ordine la meci.
Accesul spectatorilor în arena se va realiza începând cu orele 17.00 pe baza biletelor și a certificatului digital al Uniunii Europene privind Covid-19, care va fi verificat de către organizator prin scanarea codului QR cu aplicația mobilă ,,Check DCC”. Nu este necesară prezentarea certificatului digital pentru persoanele care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani. În interiorul arenei sportive este obligatoriu portul măștii de protecție. Întrucât la meciurile de pe teren propriu a echipei locale participă un număr mare de spectatori, recomandăm participanților să respecte măsurile de protecție individuală pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. De asemenea, recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, să se delimiteze de orice formă de violență iar, la nevoie, să apeleze cu încredere la forțele de ordine aflate în dispozitiv.
Siguranța cetățenilor este prioritatea noastră!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.