Fri. Jan 21st, 2022

JUSTINA, BARLADEANCA DE NOTA…100 CU…PLUS!!!

2 min read

Zilele trecute Justina Georgiana, tanara cu inima mare din Barlad a mai realizat o…isprava demna de tot respectul. I-a facut, ea si o mana de oameni de mare noblete sufleteasca, o bucurie Paulei, o pustoaica care a implinit, recent, 12 ani.
”Iată-ne puși în fața unui obiectiv îndeplinit cu succes, pentru a nu știu câta oară. Dragilor, datorită empatiei voastre și a spiritului civic din belșug, draga noastră Paula și-a sărbătorit aniversarea cum se cuvine și a împărțit dulciuri și cu colegii de ei de clasă. Nu mai găsesc cuvinte suficient de mari ca să vă mulțumesc pentru toate eforturile, dar vă transmit toată gratitudinea mea și vă mulțumesc până la Doamne-Doamne și înapoi de un infinit de ori și încă o dată. Paula a fost foarte fericită și a plâns de emoție, pentru că este pentru prima dată când a primit un tort personalizat cu prenumele ei și mai ales, pentru că a reușit să își invite colegii la ea acasă pentru a-i servi cu câte ceva bun”, ne-a transmis Justina.
Datorită implicării voastre, stimati oameni buni, Paula a primit atât tort, cât și trei perechi de ghetuțe, o pereche de papucei, rechizite, jucării pentru frățiori, două sacoșe cu hăinuțe, alimente, detergent și câțiva bănuți cu care își poate cumpara singură ceva frumos.
”Sunteți minunați, sunteți magici, sunteți cei mai oameni dintre oameni. Cu gratitudine și un munte de respect, aceeași Justina
Georgiana”, a incheiat barladeanca noastra de toata isprava. Ce s-ar mai putea adauga. Poate doar atat: Un sincer BRAVO, Justina!!! Jos palaria!!!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.