Fri. Jan 21st, 2022

REȚINUT PENTRU DISTRUGERE PRIN INCENDIERE

2 min read

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din localitatea Băbușa, comuna Băcești, județul Vaslui, a fost reținut de către polițiștii negreșteni fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere (prin incediere).
La data de 7 octombrie, orele 02.25, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Băbușa, cu privire la faptul că, fratele său i-ar fi incendiat locuința.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au s-a stabilit faptul că, în aceeași zi, ora 01.00, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi și a consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi incendiat o dependință de tip paravan de la domiciliului persoanei vătămate.
În urma incendiului, dependința a fost distrusă integral, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei fiind estimat la 1.000 lei.
În cursul zilei de ieri, 9 octombrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au luat față de bărbatul în vârstă de 26 de ani măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii vasluieni, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.