Fri. Jan 21st, 2022

Compozitor vasluian la Festivalul Goldean Dream, de la Balti

1 min read

La Balti (Republica Moșdova) a avut loc Festivalul de arte Golden Dream, organizat de Asociatia Culturală internațională WAPA, președintele acesteia fiind Armando Gukasyan, din Armenia.
Aceasta asociație internațională realizează evenimente in toata lumea. Deocamdată tinta ei este spatiul ex sovietic. Acest eveniment a fost pentru prima data desfășurat în Moldova
A fost un festival cu participare romano-moldovenească, majoritatea concurenților fiind din Moldova. Din România a participat Tiana Cilibiu, din Botoșani. Concurenta a obținut, la Vaslui, la Festivalul ”Constelația Necunoscută”, in 2019, Golden Grand Prix. România a avut reprezentant si în juriu in persoana vasluianului Claudiu Bulete, compozitor.
Președintele juriului a fost cunoscuta organizatoarea a celor mai puternice concursuri de muzică din Moldova, Eugenia Ursu. Ea a fost prezenta si in numeroase jurii la Vaslui
” A fost o manifestare superba, un adevărat spectacol cum numai școlile din spatiul ex-sovietic îți pot oferi. Cultura de acolo e mereu la un nivel înalt și chiar și noi, romanii, am mai avea cate ceva de învățat. A fost o onoare pentru mine să reprezint, din nou, țara la o manifestare culturală de amploare si ma bucur si pentru reprezentanta noastră, Tiana, pentru Grand Prix-ul obținut” a declarat Claudiu Bulete.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.