Sat. Oct 16th, 2021

”Saptamana europeana a Sportului”

1 min read

In perioada 23-30 septembrie in peste 40 de țări din Europa și din vecinătatea ei s-au desfasurat activități fizice in proiectul # BeActive #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI (European Week of Sport – #BEACTIVE), din programul Erasmus+, initiator/cofinantator Comisia Europeana, partener in Romania, Ministerul Tineretului si Sportului, coordonator la nivel national, Federatia Romana Sportul Pentru Toti si in judetul Vaslui, Asociatia Judeteana Sportul Pentru Toti.

BeActive #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI in judetul Vaslui, s-a derulat ca si anul trecut in conditii speciale datorate pandemiei Covid-19. Mii de copii prescolari si elevi din invatamantul preuniversitar vasluian din cele sase zone/centre ale judetului Vaslui (HUSI, BEREZENI, FALCIU, BARLAD, NEGRESTI, VASLUI), cu respectarea regulilor in vigoare, au participat la crosuri, stafete, parcursuri aplicative si dans, gimnastica, tenis de masa, tenis de camp, badminton, role, bibiclete, jocuri sportive ( handbal, volei, fotbal, baschet).

”Adresez felicitari copiilor pentru activitatile frumoase realizate!
Adanca recunostinta slujitorilor scolii, parintilor, voluntarilor, autoritatilor locale/judetene, mass media vasluiana si tuturor celor implicati in sustinerea activitatilor copiilor nostri capabili de promovare a “frumosului”, bunului gust, respectului si bunei cuviinte, prieteniei, , incluziunii si fair-play-ului.
Multumim Federatiei Romane Sportul pentru Toti pentru increderea in capacitatea organizatorica a Asociatiei Judetene Sportul Pentru Toti Vaslui, in domeniul activitatilor sportive din cadrul proiectului # BeActive #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI”, ne-a transmis prof. Anușca-Doglan Elena, președinte al Asociației Județene Sportul pentru Toți Vaslui.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.