Fri. Oct 15th, 2021

O noua casa inaugurata de cei de la ”Dragoste desculta”

1 min read

Cei din cadrul Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti au inaugurat, in cursul zilei de ieri, o noua casa, cea cu numarul 22.
”Am inaugurat, astazi (ieri, n.r.) casa cu numarul 22, ”casa cu soare”, de la Bacau. Inca asteptam sa conectam si energia electrica pentru ca totul sa fie asa cum trebuie. Fantana e gata sapata. Ne mai trebuie o soba intr-o camera si gata. Ah, si niste lenjerie de pat.
Multumim sutelor de persoane care au donat pentru noi dar mai ales pentru ”ei”, a fost un proiect costisitor si greu, insa am reusit cu ajutorul Celui de Sus si al vostru stimati oameni buni!
Alex, David, Florina, Elena, Vladut si parintii lor traiesc de astazi un destin transformat. Va multumim ca ne-ati fost alaturi si ne-ati dat curaj! Toti cei care ati contribuit la Casa cu Soare, dati un Share ca sa va stim si sa va multumim! Cu rugaciune, cu ganduri bune, cu fonduri, cu orice! Ce bine! Ce bine ca putem sa facem bine!”, a mentionat Magda Savuica, cea care se ocupa, indeaproape, de activitatea Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.