Fri. Jan 21st, 2022

ÎNSCRIERILE PENTRU POSTURILE SCOASE LA CONCURS PRIN ÎNCADRARE DIRECTĂ DIN SURSĂ EXTERNĂ SE APROPIE DE FINAL

1 min read

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a scos la concurs 3 posturi de agenți de poliție și 13 posturi de ofițeri de poliție prin încadrare directă.
Data limită de depunere a cererilor de înscriere însoțite de documentația solicitată este de 5 octombrie doar până la orele 16.00, on-line, la adresa de e-mail: sursaexterna@vs.politiaromana.ro. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.
Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile implementare proiecte, secretariat, documente clasificate și arhivă, pregătire profesională, siguranță școlară, criminalistică, investigații criminale, comunicații și informatică, investigarea criminalității economice, financiar și prevenirea criminalității.
În perioada 21–29 octombrie se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care se candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie va avea loc proba scrisă, de tip grilă.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiilor de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui la link-ul: https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.