Sat. Oct 16th, 2021

Targul agricol ”Produs in GAL”

1 min read

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) împreună cu Federația LEADER organizează în perioada 30 septembrie–3 octombrie „Târgul Produs în GAL”, ca parte integrată a evenimentului „ROMÂNIA-LEADER de 10”. Acesta va avea loc în curtea sediului MADR, între orele 10.00-18.00, cu acces liber pentru vizitatori.
„Târgul Produs în GAL” este organizat cu prilejul împlinirii a 10 ani de când Programul LEADER se implementează în România și 30 de ani de Program LEADER în spațiul european. Pe parcursul celor patru zile de târg, membrii Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) împreună cu producătorii, beneficiari ai acestora, vor organiza standuri expoziționale cu vânzare de produse agroalimentare și meșteșugărești/nealimentare. Vor fi prezentate produse diverse, specifice mai multor regiuni.
De-a lungul timpului, MADR a implementat metoda LEADER cu responsabilitate și asumare, implicând GAL-urile în spiritul dezvoltării comunităților locale. Pentru viitor, MADR își propune să continue în această privință în beneficiul spațiului rural, într-o abordare de jos în sus, pornind de la nevoile identificate în comunitate.
Evenimentul se adresează în special Grupurilor de Acțiune Locală care își asumă dezvoltarea armonioasă și durabilă a mediului rural, dar și altor actori din domeniul public sau privat implicați în menținerea impactului Programului LEADER la cote înalte.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.