Fri. Jan 21st, 2022

Nouă persoane cu COVID-19, decedate, in aceasta săptămâna, în judeţ

1 min read

Nouă persoane infectate cu SARS-CoV-2 au decedat, de la începutul acestei săptămâni, în judeţul Vaslui, conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP). Potrivit autorităţilor sanitare în aceeaşi perioadă s-a înregistrat o creştere semnificativă a cazurilor noi de infectare, numărul persoanelor cu COVID-19 ajungând joi la 932, de la 738, câte erau luni, 20 septembrie.
La începutul acestei săptămâni, la nivelul judeţului Vaslui erau în evidenţă 207 persoane internate la Spitalul de Urgenţă ‘Elena Beldiman’ din Bârlad, 33 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi 498 de persoane pozitive aflate la domiciliu. Ultimele cifre raportate arată că numărul persoanelor internate la Bârlad a ajuns la 221, dintre care 201 pe secţii şi 20 la ATI, în Vaslui sunt în spital 61 de persoane infectate, dintre care 53 pe secţii şi 8 la ATI, în timp ce la domiciliu sunt înregistrate 650 de persoane pozitive. De la începutul pandemiei de COVID-19 în judeţul Vaslui au fost înregistrate un numar de 531 de decese iar 16.190 de persoane infectate au fost declarate vindecate.

PS Totusi, se naste o intrebare: nu e cam mare numarul decedatilor?!? In valul 3, in marea pandemie de acum cateva luni, parca nu erau inregistrate atat de multe decese!! E curios si foarte surprinzator!!

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.