Sat. Oct 16th, 2021

Fonduri pentru procesarea sau marketingul produselor agricole

1 min read

Din 8 octombrie, cei interesați să realizeze investiții in procesarea sau marketingul produselor agricole au la dispoziție 182,7 mil. Euro!
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale anunță lansarea sesiunii de depunere proiecte din cadrul Măsurii 4 – Investiții în active fizice, sub-măsura 4.2 – Sprijin pentru investiții în procesarea/marketingul produselor agricole, în intervalul: 8 octombrie 2021, ora 9.00 – 7 ianuarie 2022, ora 16.00.
Fondurile pentru această sesiune sunt împărțite pe două componente. Astfel, sprijinul pentru investiţii de modernizare în procesarea/marketingul produselor agricole este de 143,6 mil. Euro, în timp ce componenta referitoare la sprijinul pentru investiții noi, extindere și modernizare în procesarea/marketingul produselor agricole pentru plante proteaginoase are o alocare de 39,1 mil. Euro.
Cei interesați să acceseze fonduri europene prin sub-măsura 4.2 vor avea la dispoziție pe www.afir.info Ghidul solicitantului și anexele aferente acestuia, la secțiunea „Investiții PNDR”, în vederea întocmirii documentației.
Depunerea cererilor de finanțare se va realiza on-line, pe site-ul Agenției, la momentul lansării sesiunii.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.