Sat. Oct 16th, 2021

”Dragoste Desculta” Negresti, in judetul Dambovita

2 min read

Membrii sau voluntari ai Asociatiei umanitare ”Dragoste desculta” din Negresti au plecat cu ajutoare in judetul Dambovita.
”Am ajuns astazi si la comunitatea din V. de care auzisem de ceva timp. Ne-am oprit unde am vazut case mai subrede si nu am gresit. Pensii mici, unii muncesc cu ziua, mancare insuficienta si lipsuri multe. In schimb, atatia copii minunati si bucurosi de orice jucarie sau orice ghiozdanel am dus.
O bunica tot insista sa mergem si la ea acasa.
-De ce mamaie, ce vrei sa vedem?

 • Pe nora mea, nu e prea bine.
  Si am fost socati sa descoperim un suflet de om intr-o casa de chirpici, cu gauri prin care sufla vantul si acoperisul care statea sa cada. Stela. Salbatica, de neinteles, intr-o camera intunecata cu un miros insuportabil. Infrigurata, s-a acoperit cu o haina groasa cand am intrat. I-au sclipit ochii doar cand a auzit de pisica…probabil ii tinea de regula companie.
  Am lasat la ea o saltea si ceva asternuturi, mancare si haine dar vrem sa facem mai mult pentru ea si familia ei. Trebuie sa facem mai mult acum ca stim.
  Gandim strategia si revenim cu informatii.
  Pana atunci, concret, cu ce puteti sa va implicati:
 • E nevoie de haine de copii si incaltari. Primim si purtate dar in stare buna. NEAPARAT!!! Fiecare pachet cu haine trebuie sa contina si ceva dulciuri sau alimente neperisabile. Nu putem sa mai mergem la oameni doar cu haine fara sa le ducem de mancare.
 • E nevoie de lenjerie de pat, carucioare, scutece de copii si adulti, ghiozdanele, rechizite.
 • Unde putem sa ne interesam ca sa o internam pe Stela sa poata fi ingrijita bine? E clar ca ai ei sunt depasiti de situatie si biata femeie are o viata mizerabila.
  Rugati-va pentru oamenii la care am ajuns azi. Stela, Cristiana, Andrei sunt doar cateva nume pe care le-am retinut azi. Ne dorim sa le infrumusetam viata! Cu dragoste de la cel de Sus!”, a transmis Magda Savuica, cea care coordoneaza activitatea asociatiei din micul orasel vasluian.

Dorelian David

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes and modify by Boghiu Marius.